Language

TARIEVEN EN RESERVEREN

huurauto ophalen in:

HULP NODIG BIJ HET BOEKEN?
Overige landen: +31-30-6933088
Nederland: +31-30-6930136
Belgie: +31-30-6921399

Algemene voorwaarden


Download hier de land-specifieke algemene voorwaarden in PDF formaat.
LAND


Reserveringen

Reserveringen dienen te worden gemaakt voor vertrek. De reservering die u maakt is een boekingsaanvraag. Na ontvangst van deze boekingsaanvraag zal deze worden behandeld en bevestigd worden. Auto's kunnen niet worden gereserveerd op basis van een specifiek model. Een vergelijkbare of grotere auto kan worden aangeboden. De minimale huurperiode is een dag en de maximale huurperiode 56 dagen op één huurovereenkomst. Er moet tenminste 24 uur van tevoren worden gereserveerd en de bevestiging is afhankelijk van de beschikbaarheid op het tijdstip van de boeking. Er moet vooraf worden betaald op het moment van reservering. Vooraf gereserveerde en betaalde, maar ongebruikte huurdagen kunnen niet worden gerestitueerd.

Na de bevestiging van de boeking met een reserveringsnummer kunt u binnen 24 uur kosteloos annuleren. Na deze termijn is de boeking definitief. Indien u onverhoopt moet annuleren zijn de voorwaarden als volgt:

ANNULERINGEN

Annulering tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur: EUR 17,50. Van 14 dagen voor aanvangsdatum tot 1 dag voor aanvangsdatum EUR 30. bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de autohuur bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. Berekende dossierkosten zijn niet terugvorderbaar. Gedeeltelijke teruggave van het huurbedrag is niet mogelijk.

BETALINGEN

Betaling gebeurt vooraf doormiddel van een automatische machtiging, betaling per factuur, IDEAL of uw creditkaart. Indien u deze gegevens invult geeft u hiervoor automatisch toestemming. In het geval dat een boekingsaanvraag niet kan worden omgezet in een definitieve boeking wordt een eventueel reeds betaald bedrag per ommegaande aan u gerestitueerd.

Autohuur.be werkt samen met Alamo | Autohuur reserveringen gemaakt op autohuur.be worden verwerkt door Target Travel